Voor bedrijven is het grootste probleem vaak een tekort aan tijd en geld. Het kan gebeuren dat zaken die al lange tijd om aandacht vragen op de lange baan worden geschoven. Of een nieuw initiatief wat je graag verder wil brengen, maar het vaste personeel is druk met de lopende, operationele zaken. De oplossing hiervoor: HV Uitzendwerk. Hieronder is een klein overzicht van de projecten die wij uitvoeren.

Ondersteuning technische en facilitaire dienst
Wij kunnen uw Technische of Facilitaire dienst ondersteunenn bij verschillende werkzaamheden. Wij maken ideeën werkelijkheid die te maken hebben met het onderhouden, verbeteren en optimaliseren van

Receptiewerk
HV uitzendwerk levert op oproepbasis avondreceptionisten aan Sophia Revalidatie in Delft. Zo wordt de continuïteit in de bezetting van de receptie veilig gesteld. De enthousiaste en serieuze inzet van de studenten levert een prima samenwerking op.

Ultimo
Ultimo is een zeer flexibel software programma dat in veel verschillende branches wordt ingezet om de ondersteunende processen te ondersteunen en beheersen. Gebruikers van Ultimo kunnen het programma volledig inrichten naar de behoeftes van de organisatie. Het naar eigen inzicht inrichten en goed implementeren in de organisatie is dan ook een belangrijke, maar ook tijdrovende klus. Wij denken dat inzet onze technische studenten hier een grote meerwaarde kan zijn. Onze medewerkers kunnen hun werkzaamheden op afstand doen, of langs komen bij uw organisatie.

Doordat onze medewerkers alle mogelijkheden kennen van Ultimo zal ook het maximale uit Ultimo gehaald worden, wat zorgt voor een nog betere gebruikerservaring. Omdat onze medewerkers het inrichten van  Ultimo als hoofdtaak hebben kunnen zij sneller en effectiever het programma naar wens inrichten dan wanneer iemand van de organisatie dit zou doen.

Leg uw project aan ons voor